İSTANBUL / ATAŞEHİR - Mustafa Zeki Demir İlkokulu

Mustafa Zeki Demir İlkokulu

Ferhatpaşa Mahallesi 27. Sokak No38 ATAŞEHİR/İSTANBUL
Vizyon
Çağdaş İlkeler ışığında araştırmacı, Gözlemci, Stratejik hedefleri olan, Geçmiş ve gelecek arasında önemli köprü oluşturan, Nitelikli bireyler yetiştiren bir kurum olarak Eğitim arenasındaki mücadelemizi emin adımlarla sürdürmektir
Misyon
Türk Milli Eğitimin Temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak, attığı her adımda ülke çıkarlarını kendi çıkarlarının üzerinde tutan, topluma karşı sorumlu, ruhen ve bedenen sağlıklı, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, çağdaş düşüncelere sahip, sorunların çözümünde akılcı ve cesur kararlar veren ve bunları uygulayabilen, Araştırmacı teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, varolan imkanları en verimli şekilde değerlendirebilen, katılımcı, eleştirebilen , eleştiriye açık, Sevgi ve saygıyı özümsemiş, geleceğe umutla bakan Mutlu ve Huzurlu bir nesil yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Ders başlama :09:20 Ders Bitiş :14.40
Kalörifer(doğalgaz)
Ulaşım
19 Kadıköy-Ferhatpaşa (Okulumuzun en yakınından geçen otobüs) 19Y,320,320A,14KS Bu otobüslerden birine binildiğinde Ferhatpaşa- 10. Sok. durağında inilmelidir. Ayrıca ; Kartal-Yeditepe Üsküdar-Ferhatpaşa Sultanbeyli-Yeditepe Kadıköy-Ferhatpaşa minübüsleri de okulumuzun yakınından geçmektedir.
Ferhatpaşa mahallesi 27. sokak No:38 ATAŞEHİR/İSTANBUL
İlçe merkezine uzaklık 5 km